Kereshető adatbázisok

Felhívjuk a tisztelt felhasználók figyelmét, hogy az Otthonfelújítási Program kulcstermékei az ofp.emi.hu oldalon érhetőek el.

Az adatbázis a gyártói termékfeltöltésekkel párhuzamosan folyamatosan bővül.

Építési termékek adatbázisa

Az építőipari gyártók és gyártói meghatalmazottak által feltöltött építési termékek adatbázisa, amely az építőipar és a lakosság számára nyilvánosan elérhető.

Megnyitás

Teljesítménynyilatkozatok adatbázisa

Az Építési Termékek Nyilvántartása felületre feltöltött építési termékek teljesítménynyilatkozatainak adatbázisa, melyekre az Európai Parlament és a Tanács 305/2011/EU rendelete érvényes.

Megnyitás

Egyszerűsített környezeti minősítések adatbázisa

Az Építési Termékek Nyilvántartása felületre a gyártók és gyártói meghatalmazottak által feltöltött valamennyi termékre elkészülő Egyszerűsített környezeti minősítések adatbázisa.

Megnyitás

Gyártói részletes zöld nyilatkozatok adatbázisa

Az Építési Termékek Nyilvántartása felületre a gyártók és gyártói meghatalmazottak által feltöltött termékekre opcionálisan elkészíthető Gyártói részletes zöld nyilatkozatok adatbázisa.

Megnyitás

Hő- és melegvíztermelő berendezések adatbázisa

A hő- és melegvíztermelő berendezések gyártói és gyártói meghatalmazottai által feltöltött, a vonatkozó jogszabályok szerinti megfelelőségi nyilatkozattal rendelkező berendezések adatbázisa.

Megnyitás

Ágazati kutatások

Hazai és nemzetközi szakirodalom, kutatási eredmények, publikációk, elemzések gyűjteménye, azzal a céllal, hogy az építésgazdasági, építőipari folyamatok és várakozások mind szélesebb körben megismerhetővé váljanak, ezzel is segítve az ágazati szereplőket.

Megnyitás