Gyakran ismételt kérdések

Az Építési termékek nyilvántartása felületre gyártók és gyártói meghatalmazottak regisztrálhatnak abból a célból, hogy építési termékeiket, illetve hő- és melegvíztermelő berendezéseiket felvezessék a nyilvántartásba.

Az Építési termékek nyilvántartása felületre csak gyártók és gyártói meghatalmazottak regisztrálhatnak abból a célból, hogy építési termékeiket, illetve hő- és melegvíztermelő berendezéseiket felvezessék a nyilvántartásba.

A nyilvántartás adatbázisai publikusak, így elérhetők regisztráció nélkül.

Az Otthonfelújítási Program kulcstermékek listája 2024. június 26-át követően lesz elérhető az ofp.emi.hu oldalon.

Az Építési termékek nyilvántartásába feltöltött és publikált építési termékekre és berendezésekre automatikusan készül el az Egyszerűsített környezeti minősítés, amely a nyilvános adatbázisokban a termékek adatlapjáról is elérhető.

A termékeket, amelyere a gyártó szeretne Egyszerűsített környezeti minősítést, fel kell tölteni az Építési termékek nyilvántartásába.A feltöltött és publikált építési termékekre és berendezésekre automatikusan készül el az Egyszerűsített környezeti minősítés, amely a nyilvános adatbázisokban a termékek adatlapjáról is elérhető.

Ez a felület az Építési termékek nyilvántartása. Kivitelezőként kérjük, az ofp.emi.hu oldalon tájékozódjon.

Ez a felület az Építési termékek nyilvántartása. Tanácsadóként kérjük, az ofp.emi.hu oldalon tájékozódjon.

Az e-mail automatikusan kerül kiküldésre a regisztráció során megadott e-mail címre. Kérjük, amennyiben nem kapott regisztrációjáról megerősítő e-mailt, ellenőrizze e-mail fiókja Spam mappáját is. Kérjük ellenőrizze, hogy a belépéskor jól adta-e meg e-mailcímét és javítsa, amennyiben szükséges. Amennyiben helyesen kitöltött minden mezőt és nem érkezik meg visszaigazoló e-mail, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot termekinfo@emi.hu elérhetőségen.

Kérjük a regisztráció során egy kapcsolattartó személyt jelöljön meg.

A felület minden közismert böngészővel jól használható.

A termékfeltöltés a visszaigazolt regisztrációt követően válik elérhetővé, amelyről külön e-mail üzenetben tájékoztatjuk. A regisztráció beküldése és a véglegesítés között eltelhet pár nap. Türelmét köszönjük.

Kérjük a regisztráció során a hivatalos cégdokumentumokban szereplő adatokat adja meg.

Első lépésként a gyártók regisztrációja történik meg. A sikeres regisztrációt követően kezdődik a teljesítménynyilatkozatok feltöltése. A teljesítménynyilatkozatok publikálását követően kerülhet sor a termékek feltöltésére a nyilvántartásba, ami ennek megfelelően folyamatosan bővül.